Nieuwe materialen begraafplaats Scheidreef

Nieuwe materialen begraafplaats Scheidreef

Nieuwe materialen en tuinhuis voor begraafplaats Scheidreef

Inwoners, Dorpsplatform Hoogerheide, ondernemers en gemeente bundelen de krachten

Door de krachten te bundelen kunnen de bezoekers van de begraafplaats aan de Scheidreef weer gebruik maken van diverse materialen om de graven van hun dierbaren te verzorgen en is er weer een container beschikbaar.

Een aantal weken geleden kwamen er bij de gemeente en het dorpsplatform Hoogerheide diverse berichten binnen dat de gereedschapskast incl. materiaal ineens verdwenen was. Dit tot grote verbazing en terechte verbolgenheid van de bezoekers.
Omdat het dorpsplatform Hoogerheide vorig jaar in samenwerking met de Oude Stee deze materialen heeft gesponsord, heeft het huidige bestuur zich hard gemaakt voor een oplossing.

Dit heeft geresulteerd in donaties van gereedschap en een tuinhuis door meerdere bewoners en een bijdrage van de plaatselijke Boerenbond.
Om dit tuinhuis te mogen plaatsen, moest er eerst nog een uitzondering op het huidige beleid worden gemaakt. Door de inzet van wethouder J. van Agtmaal kunnen we over een paar weken genieten van een tuinhuis, waardoor je ook bij een forse regenbui makkelijk kan schuilen.

Namens het bestuur van het dorpsplatform Hoogerheide willen we inwoners, gemeente en ondernemers heel hartelijk danken voor jullie enthousiasme en steun in deze hele vervelende situatie.