Eerste winter dorpsfeest is een succes

Eerste winter dorpsfeest is een succes

Op 14 december 2018 hebben wij, Leonie Bezemer (penningmeester) – Angelique Schetters (secretaris) en Eline de Lange (voorzitter) het eerste winter dorpsfeest georganiseerd. Met ruim 250 bezoekers was het een zeer succesvol evenement.

Hieronder volgt een verslag van de diverse nieuwsbladen:

Wethouder Hans de Waal opent het drukbezochte Winter Dorpsfeest in Hoogerheide

link naar het uitgebreide deel incl foto en video: https://woensdrecht.nieuws.nl/wethouder-hans-de-waal-opent-het-drukbezochte-winter-dorpsfeest-in-hoogerheide-video/?fbclid=IwAR0b-UYnaEuq06kq3u1o3z-bPUyXARU1mORxnpWGqMKtZFGfCMvLIfbsPyc

Halsterse Zuid-West krant

Winter Dorpsfeest is een succes


HOOGERHEIDE – Het Dorpsplatform Hoogerheide organiseerde op vrijdag 14 december het Winter Dorpsfeest op de schaatsbaan aan het Ouwe Raedthuysplein. Met een opkomst van meer dan 250 mensen is dat ook zeker gelukt.

Het Dorpsplatform heeft sinds kort een nieuw bestuur en het Winter Dorpsfeest was voor inwoners van Hoogerheide de gelegenheid bij uitstek om op een laagdrempelige manier kennis te maken met het nieuwe bestuur bestaande uit Eline de Lange-Braat (voorzitter), Leonie Bezemer (penningmeester) en Angelique Schetters (secretaris). Ook wilde het bestuur het jaar 2018 feestelijk afsluiten met de inwoners.

Bezoekers konden tussen 19.00 en 21.00 uur gratis komen schaatsen. Met meer dan 250 bezoekers was het een gezellige drukte bij de ijsbaan op vrijdagavond. Tevens kreeg iedere bezoeker een kop lekkere chocomelk of glühwein om even op te warmen na al het schaatsplezier. Voor de kinderen had het Dorpsplatform een swipe-puzzel van het nieuwe logo laten maken.

“Samenwerken, verbinden en versterken: daar gaan we ons nog meer voor inzetten in 2019”